Brieven van Jeshua

Hier vind je verschillende brieven van Jeshua

Hoofdstuk 4

Er is niets, absoluut niets, dat je kunt creëren dat niet een uitdrukking is van je verlangen om te ontwaken. 9 december, 1987   Dus hier ben ik. Ik ben in mijn appartement getrokken. Het is precies goed. Zelfs vanuit de keuken kan ik over de daken uitkijken op Commencement Bay, zonder dat ik de […]

Hoofdstuk 3

Het is altijd de angst voor je eigen dood die de herkenning van het Koninkrijk blokkeert. 2 november, 1987   Nu, beginnen we.        

Hoofdstuk 2

Nooit zijn de gedachten van de wereld van jou geweest. Ze zijn illusie. Daarom, is jouw droefheid dat ook.  

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 1 20 juli 1987 Jullie zijn hier allemaal enkel met één reden: je de Waarheid te realiseren en opnieuw Thuis te komen.

Proloog

Toen ik een moment geleden de laatste zin van dit boek voltooide, flitste er plotseling een herinnering door mijn hoofd. Het kwam met zo’n helderheid en kracht dat ik niet alleen het plaatje zag, maar ook de geuren en sensaties beleefde.

Voorwoord door Alan Cohen

Geloof jij dat God tot jou spreekt? Ik vind het verbazingwekkend dat we alle wereldreligies baseren op wat mensen tot wie God heeft gesproken doorgeven, maar wanneer een tijdgenoot laat weten dat het woord van de Geest in zijn hart is geschreven, zijn we geneigd hem helemaal door te lichten over zijn geloofsbrieven of vragen […]

Brieven van Jeshua – dankwoord.

Het is een vreugde mijn oprechte dank uit te spreken aan iedereen die heeft meegewerkt aan deze herziene, 4e uitgave van De Jeshua Brieven, zodat jij er kennis van kunt nemen.

This post is also available in: Engels