Brieven van Jeshua

Hier vind je verschillende brieven van Jeshua

Epiloog

Terwijl ik je schrijf, zittend aan mijn bureau op de veranda van onze tempelzaal in de Alam Cinta Ashram in Ubud, Bali, bedenk ik me dat er eigenlijk maar twee dingen zijn die ooit echt gebeuren.

Hoofdstuk 12

Vertrouwen, nogmaals, is essentieel. Het is ook je laatste les in de tijd.

Hoofdstuk 11

Daar wachten oude vrienden, en ik kom met je mee om ze nogmaals naar Mij toe te roepen.

Hoofdstuk 10

Als de ziel ervoor kiest om God te dienen, dient zij mysterie dat onomstreden is. Het is datgene wat volledig kan worden vertrouwd.

Hoofdstuk 9

Er is geen inspanning in het Koninkrijk.

Hoofdstuk 8

Als je je droom loslaat – die compleet waanzinnig is – zal alleen de Realiteit van wie je bent overblijven.

Hoofdstuk 7

  Niet zoals de wereld geeft, geef ik aan jou. Maar mijn geven is slechts jouw geven aan jezelf. Wanneer zul je ervoor kiezen dat te accepteren?

Hoofdstuk 6

  Zoals jij je verzet tegen het dienen van je broeder zo ook verzet je je  tegen je eigen verlossing.  

Hoofdstuk 5

De ontwakende Zoon is als iemand die licht zoekt, en dan klaagt dat de schaduwen oplossen als het ochtendgloren zachtjes   door de nacht heen breekt. *****    3 januari 1988 Nu beginnen we.

Hoofdstuk 4

Er is niets, absoluut niets, dat je kunt creëren dat niet een uitdrukking is van je verlangen om te ontwaken. 9 december, 1987   Dus hier ben ik. Ik ben in mijn appartement getrokken. Het is precies goed. Zelfs vanuit de keuken kan ik over de daken uitkijken op Commencement Bay, zonder dat ik de […]

Hoofdstuk 3

Het is altijd de angst voor je eigen dood die de herkenning van het Koninkrijk blokkeert. 2 november, 1987   Nu, beginnen we.        

Hoofdstuk 2

Nooit zijn de gedachten van de wereld van jou geweest. Ze zijn illusie. Daarom, is jouw droefheid dat ook.  

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 1 20 juli 1987 Jullie zijn hier allemaal enkel met één reden: je de Waarheid te realiseren en opnieuw Thuis te komen.

Proloog

Toen ik een moment geleden de laatste zin van dit boek voltooide, flitste er plotseling een herinnering door mijn hoofd. Het kwam met zo’n helderheid en kracht dat ik niet alleen het plaatje zag, maar ook de geuren en sensaties beleefde.

Voorwoord door Alan Cohen

Geloof jij dat God tot jou spreekt? Ik vind het verbazingwekkend dat we alle wereldreligies baseren op wat mensen tot wie God heeft gesproken doorgeven, maar wanneer een tijdgenoot laat weten dat het woord van de Geest in zijn hart is geschreven, zijn we geneigd hem helemaal door te lichten over zijn geloofsbrieven of vragen […]

This post is also available in: Engels