Groepen

The Way of Mastery is een compleet spiritueel pad dat je van de eerste vage wens tot ontwaken helemaal naar een volledige manifestatie van het Christus Bewustzijn kan brengen. En omdat we in waarheid één Bewustzijn zijn heeft het enorme meerwaarde om het pad met broeders en zusters te gaan, die dezelfde wens hebben. In feite raadt Jeshua ons in les 4 van ‘The Way of the Heart’ aan om onze ervaringen op dit pad te delen met anderen.

Er zijn een aantal groepen gevormd.

Ernestine Martens begeleidt wekelijks WoM groepen met behulp van Zoom. Een groep op dinsdagmorgen, een op woensdagmorgen en een derde groep op vrijdagmorgen.  Alle groepen komen bij elkaar van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie op de website van Ernestine. Als je belangstelling hebt voor deelname neem dan contact op via het contactformulier op deze site of bel Ernestine op 06 83 70 57 01.

Hetty Clarisse begeleidt een doorlopende WoM groep: wekelijks op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur.
Op dinsdagochtend is een open groep met een variërend thema van 10 tot 12.
Bovendien een paar keer per jaar thema-series van een paar keer.
Alles grotendeels via Zoom. Meer informatie op Praktijk de Klaarheid of bel Hetty op 06 223 741 84

Yvon Scharis, Zutphen, heeft een keer per 14 dagen een Way of the Heart-groep op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. En een oefengroep voor studenten van Een cursus in wonderen en The way of Mastery, eveneens 1x per 14 dagen op dinsdag avond van 19.30 tot 21.30 uur.
Als je belangstelling hebt bel Yvon op 06 12 22 75 44 of neem contact op via haar website.

Jos Visser, Deventer, begeleidt groepen die The Way of the Heart bestuderen, wekelijks op woensdag- en donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.  Voor meer informatie zie haar website.

Anna van Kakerken, Oosterhout, NB, zal, in verband met ziekte, voorlopig geen The Way of the Heart-groep begeleiden.

Ilonka Korevaar, Soesterberg, start 16 januari 2023 met een lees en oefengroep van De Weg van het Hart. Er wordt gewerkt met de Nederlandse vertaling. We komen wekelijks op maandagavond samen om 19.30-21.00  via Zoom. Je kunt je aanmelden op haar website

Voor diegenen die echt niet uit de voeten kunnen met het Engels is er een Vlaamse vertaling te vinden op de website van Wonderwel Wakker. Klik hier.

Als je zelf een WoM groep wil beginnen, en dat graag vermeld wil zien op deze site, kun je dat melden, met al je contactgegevens, via het contactformulier.

This post is also available in: Engels

© 2023 The Way of Mastery in Nederland