Groepen

The Way of Mastery is een compleet spiritueel pad dat je van de eerste vage wens tot ontwaken helemaal naar een volledige manifestatie van het Christus Bewustzijn kan brengen. En omdat we in waarheid één Bewustzijn zijn heeft het enorme meerwaarde om het pad met broeders en zusters te gaan, die dezelfde wens hebben. In feite raadt Jeshua ons in les 4 van ‘The Way of the Heart’ aan om onze ervaringen op dit pad te delen met anderen.

Er zijn een aantal groepen gevormd.

Ernestine Martens begeleidt twee WoM groepen met behulp van Zoom. Een groep wekelijks op woensdagmorgen van 11.00 tot 13.00 uur. En een groep wekelijks op vrijdagmorgen van 11.00 tot 13.00 uur. Meer informatie op de website van Ernestine. Als je belangstelling hebt voor deelname neem dan contact op via het contactformulier op deze site of bel Ernestine op 06 83 70 57 01.

Hetty Clarisse begeleidt drie WoM groepen: Twee groepen wekelijks op maandagochtend en op vrijdagochtend. En een groep twee-wekelijks op zondagochtend. Bij de zondag wordt ook intuïtief schrijven als methodiek gebruikt. Bijna alles via Zoom.  Meer informatie op Praktijk de Klaarheid of bel Hetty op 06 223 741 84

Yvon Scharis, Zutphen, heeft wekelijks een Way of the Heart-groep op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Voorlopig nog via Zoom. Als je belangstelling hebt bel Yvon op 06 12 22 75 44 of neem contact op via haar website.

Jos Visser, Deventer, begeleidt groepen die The Way of the Heart bestuderen, wekelijks op woensdag- en donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.  Voor meer informatie zie haar website.

Voor diegenen die echt niet uit de voeten kunnen met het Engels is er een Vlaamse vertaling te vinden op de website van Wonderwel Wakker. Klik hier.

Als je zelf een WoM groep wil beginnen, en dat graag vermeld wil zien op deze site, kun je dat melden, met al je contactgegevens, via het contactformulier.

This post is also available in: Engels