Groepen

The Way of Mastery is een compleet spiritueel pad dat je van de eerste vage wens tot ontwaken helemaal naar een volledige manifestatie van het Christus Bewustzijn kan brengen. En omdat we in waarheid één Bewustzijn zijn heeft het enorme meerwaarde om het pad met broeders en zusters te gaan, die dezelfde wens hebben. In feite raadt Jeshua ons in les 4 van ‘The Way of the Heart’ aan om onze ervaringen op dit pad te delen met anderen.

Ernestine begeleidt twee WoM groepen met behulp van Zoom.

Een groep wekelijks op woensdagmorgen van 11.00 tot 13.00 uur. Deze groep is momenteel vol. En een groep wekelijks op vrijdagmorgen van 11.00 tot 13.00 uur.

Als je belangstelling hebt voor deelname neem dan contact op via het contactformulier op deze site of bel Ernestine op 06 83 70 57 01.

Hetty Clarisse begeleidt twee WoM groepen:

Een groep wekelijks op vrijdagochtend. En een groep twee-wekelijks op zaterdagochtend. Dit alles via Zoom.  Meer informatie op Praktijk de Klaarheid

Yvon Scharis, Zutphen, heeft wekelijks een Way of the Heart-groep op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Voorlopig nog via Zoom. Als je belangstelling hebt bel Yvon op 06 12 22 75 44 of neem contact op via haar website.

Jos Visser, Deventer, begeleidt een groep die The Way of the Heart bestudeert, twee-wekelijks (oneven weken) op donderdagmiddag.  Ook heeft zij kampeer-retraites gepland in Bathmen, een van 16 tot 22 mei en een tweede van 6 tot 12 juni 2021. Voor meer informatie zie haar website.

Als jezelf een WoM groep wil beginnen, en dat graag vermeld wil zien op deze site, kun je dat melden, met al je contactgegevens, via het contactformulier.

This post is also available in: Engels