Waar vind ik The Way of Mastery

De vijf boeken die deel uitmaken van The Way of Mastery zijn niet in het Nederlands vertaald.  Intussen blijkt dat door verschillende mensen vertalingen worden verspreid van de hoofdstukken uit The Way of the Heart. We hebben daarom besloten deze vertalingen te redigeren en geleidelijk op de website te plaatsen, zodat één officiële Nederlandse vertaling beschikbaar komt.

Voor diegenen die echt niet uit de voeten kunnen met het Engels is er – in afwachting van deze vertalingen – een Vlaamse vertaling te vinden op de Belgische website van Wonderwel Wakker. Klik hier.

Wel  zijn ‘The Jeshua letters’ vertaald, die als een vervolgverhaal op deze site geplaatst zijn onder ‘Brieven’. We hebben deze vertaling ook beschikbaar als PDF. Deze kun je aanvragen via het contactformulier.

Alle vijf Engelstalige boeken zijn verkrijgbaar via bol.com

De originele audio opnamen van de drie jaar onderricht waarvan de transcripties zijn gepubliceerd in de boeken ‘The Way of the Heart’, ‘The Way of Transformation’ en ‘The Way of Knowing’ zijn te vinden op de website van The CMI Library/Way of Mastery Je kunt de tekst lezen en tegelijkertijd luisteren. Hier vind je ook de tekst van ‘The Jeshua Letters’ en van ‘The Way of the Servant’ en van ‘The Early Years’. Bij een aantal van de lezingen die samen ‘The Early Years’ vormen is ook de originele opname beschikbaar.

Informatie over ‘The Living Practices’ en de ‘Aramaic Teachings’ is te vinden op de website van Dave Schock, een van de eerste Teachers van ‘The Way of Mastery’.

The Aramaic Lord’s Prayer is hier te beluisteren.

Ook de website van Jayem bevat heel veel informatie.

Deze video van Dave Schock geeft ook een duidelijke introductie over The Way of Mastery.

De YouTube kanalen The Way of Mastery  en Jeshua Speaks 2020 bevatten veel interessante en leerzame filmpjes.

This post is also available in: Engels