Waar vind ik The way of mastery

Hieronder een video van de 1e les van The Way of the Heart.

De vijf boeken die deel uitmaken van The Way of Mastery zijn (nog) niet in het Nederlands vertaald.  Intussen blijkt dat door verschillende mensen vertalingen worden verspreid van de hoofdstukken uit The Way of the Heart. We hebben daarom besloten deze zelf zorgvuldig te vertalen, zodat één officiële Nederlandse vertaling beschikbaar komt.

Wel  zijn ‘The Jeshua letters’ vertaald, die als een vervolgverhaal op deze site geplaatst zijn onder ‘Brieven’. We hebben deze vertaling ook beschikbaar als PDF. We zijn bezig met het vertalen van The Way of the Heart. De eerste negen (9) lessen zijn vertaald.  Je kunt de PDF van de ‘Brieven’ tegen een donatie (richtbedrag €10) aanvragen via het contactformulier. Evenzo de vertaalde lessen (richtbedrag  €1,50 per les). Het geld kan worden overgemaakt naar bankrekening NL30 TRIO 0198 3790 48 tnv E. Martens-van Gent.

Voor diegenen die echt niet uit de voeten kunnen met het Engels is er – in afwachting van deze vertalingen – een Vlaamse vertaling te vinden op de Belgische website van Wonderwel Wakker. Klik hier.

Alle vijf Engelstalige boeken zijn verkrijgbaar in de Verenigde Staten bij Lulu.com.

De originele audio opnamen van de drie jaar onderricht waarvan de transcripties zijn gepubliceerd in de boeken ‘The Way of the Heart’, ‘The Way of Transformation’ en ‘The Way of Knowing’ zijn te vinden op de website van The CMI Library/Way of Mastery Je kunt de tekst lezen en tegelijkertijd luisteren. Hier vind je ook de tekst van ‘The Jeshua Letters’ en van ‘The Way of the Servant’ en van ‘The Early Years’. Bij een aantal van de lezingen die samen ‘The Early Years’ vormen is ook de originele opname beschikbaar.

The Aramaic Lord’s Prayer is hier te beluisteren.

Ook de website van Jayem bevat heel veel informatie.

Deze video van Dave Schock geeft ook een duidelijke introductie over The Way of Mastery.

Het YouTube kanaal The Way of Mastery  bevat veel interessante en leerzame filmpjes.

This post is also available in: Engels

© 2023 The Way of Mastery in Nederland