Waar vind ik The Way of Mastery

De vijf boeken die deel uitmaken van The Way of Mastery zijn niet in het Nederlands vertaald. Wij hebben geen plannen om de channelings te vertalen. Er sluipt snel een andere gevoelswaarde in een vertaling.  Jeshua zegt dat we alleen door middel van voelen werkelijk kunnen ontwaken. Concepten en ideeën kunnen de deur niet openen.

Wel  zijn we begonnen met het vertalen van ‘The Jeshua letters’, die als een vervolgverhaal op deze site geplaatst worden onder ‘Brieven’ en wellicht uiteindelijk in het Nederlands in boekvorm zullen verschijnen.

Voor diegenen die echt niet uit de voeten kunnen met het Engels is er een Vlaamse vertaling te vinden op de Belgische website van Wonderwel Wakker. Klik hier.

Alle vijf Engelstalige boeken zijn verkrijgbaar via bol.com

De originele audio opnamen van de drie jaar onderricht waarvan de transcripties zijn gepubliceerd in de boeken ‘The Way of the Heart’, ‘The Way of Transformation’ en ‘The Way of Knowing’ zijn te vinden op de website van The CMI Library Je kunt de tekst lezen en tegelijkertijd luisteren. Hier vind je ook de tekst van ‘The Jeshua Letters’ en van ‘The Way of the Servant’ en van ‘The Early Years’. Bij een aantal van de lezingen die samen ‘The Early Years’ vormen is ook de originele opname beschikbaar.

Informatie over ‘The Living Practices’ en de ‘Aramaic Teachings’ is te vinden op de website van Dave Schock, een van de eerste Teachers van ‘The Way of Mastery’.

The Aramaic Lord’s Prayer is hier te beluisteren.

Ook de website van Jayem bevat heel veel informatie.

Deze video van Dave Schock geeft ook een duidelijke introductie over The Way of Mastery.

De YouTube kanalen The Way of Mastery  en Jeshua Speaks 2020 bevatten veel interessante en leerzame filmpjes.

This post is also available in: Engels